Можат ли социјалните претпријатија од прекуграничниот регион на Северна Македонија и на Албанија да одговорат на предизвикот на работна интеграција на ранливи лица и на невработеноста ?

0
3878

Преземете:
Македонска верзија
Албанска верзија
Англиска верзија

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here