Преземете
Македонска верзија

Претходни објави (Previous article)Потпишана Декларацијата за развој на социјалните претпријатија во земјава
Следни објави (Next article)Пoвик за апликации: Доделување неповратни средства на учесници во проектот SE-Bridge