Асоцијацијата за истражување, комуникации и развој „Паблик“ од Скопје, за потребите на проектот „Промовирање на социјалното менторство како пристап на меѓусекторско партнерство за промоција на вработување на обесправените групи“, објавува „Барање за прибирање на понуди“ повикувајќи ги сите регистрирани правни субјекти, да поднесат понуди со содржинските спецификации на линкот.
Ве молиме вашите понуди да ги испратите по електронска пошта (e-mail) на следната адреса [email protected] најдоцна до 27.04.2023 година до 16 часот.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here