Home Истражувања и политики

Истражувања и политики

Монитор – социјална инклузија

Мониторот за социјалната инклузија во Македонија претставува мониторинг инструмент кој обезбедува податоци, анализи и препораки за унапредување на социјалната вклученост и интеграција во земјава,...

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress