Асоцијацијата за истражување, комуникации и развој „Паблик“ од Скопје, за потребите на проектот „Зајакни ГО – Резилиентни и инклузивни патеки за социјално претприемништво за младите преку градење капацитети на локални граѓански организации во Северна Македонија“ што го спроведува Здружение на граѓани „Паблик“ со поддршка од Младински сојуз Крушево, преку договорот за грант  со број: IPA III/2023/ 452 – 457 со Европска Комисија, објавува „Барање за прибирање на понуди“ повикувајќи ги сите регистрирани правни субјекти, да поднесат понуди со следните содржински спецификации:

Опис на проектот и општи услови

Набавувач на услуги: Асоцијација за истражување, комуникации и развој „Паблик“  – Скопје со седиште на ул. Орце Николов 93/5 во Скопје.

Предмет на барањето: Барање за прибирање на понуда за 1 преносен компјутер (лаптоп)

Изборот ќе се направи согласно најдобриот финансиски интерес.

Ве Молиме вашите понуди да ги испратите по електронска пошта (e-mail) на следната адреса [email protected] најдоцна до 19.06.2024 година до 16 часот.

Повеќе информации за Барањето – на линкот:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here