Пaблик во медиумите

МТВ – Нов Форум на добри компании за „апдејт„ на стариот економски систем

MTВ – Јакнење на социјалните претпријатија во Македонија

МКД – Граѓанскиот сектор-партнер на институциите

РАДИО МОФ – НВО-та го унапредуваат општеството, но граѓаните не го препознаваат нивното влијание

Наши партнери

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress