СОЦИЈАЛНО МЕНТОРСТВО – Верификувана програма од Центарот за образование на возрасни

Едукативна програма      Актуелности      Тестемонијали Социјално менторство е социјална иновација произлезена од потребата за водење и советување за полесен влез и останување на пазарот на труд, особено на оние кои што се најдалеку од него, фокусирајќи се на нивните афинитети и  потенцијали. Станува збор за приод кој опфаќа алатки што им овозможуваат … Продолжи со читање СОЦИЈАЛНО МЕНТОРСТВО – Верификувана програма од Центарот за образование на возрасни