КООРДИНАТОР НА ПРОДАЖБА И РАБОТНА ИНТЕГРАЦИЈА НА ПРОДАВАЧИТЕ НА „ЛИЦЕ В ЛИЦЕ“

Претходни објави (Previous article)Презентиран индексот на клиентелизам во медиумите
Следни објави (Next article)Емил Махмутовиќ