Актуелно

Меѓународна недела на продавачи на уличен печат

Оваа година ќе се одржи по трет пат низ светот, во организација на Меѓународната мрежа на уличен печат (ИНСП) со седиште во Глазгов. Единственото улично списание во земјава, „Лице в лице“, кое е и член на ИНСП, по трет пат се приклучува кон глобалното одбележување на овој настан, кој ја слави работата на продавачите на 114 улични весници и списанија од целиот свет.
Read more...
Subscribe to this RSS feed