Настани

Силни торби за силни социјални промени

Детали за настанот:

  • Датум: -
  • Локација: „Ракија бар“, Дебар маало, Скопје

Силни торби за силни социјални промени

По повод излегувањето на новиот, 16-ти број на уличното списание „Лице в лице“, во чиј фокус се партнерствата, моќта на здружувањето и бенефитот што истото го носи за заедницата, општествтото, а и за партнерите, нашите продавачи, покрај списанието, ќе понудат и нов производ – СИЛНИ ТОРБИ.